Als u Zonneliedbrood eet, proeft u puurheid. Onze bakkers gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten, zoveel mogelijk van Demeter-kwaliteit. Wij voegen verder niets onnodigs toe. Ons brood wordt met veel zorg, aandacht en vakmanschap gemaakt. En dat proeft u!
De kracht
Het graan voor Zonneliedbrood komt van ons eigen land: boerderij Zonnehoeve in Flevoland. Het meel wordt gemalen uit de hele tarwekorrel. De kiemkracht van de hele korrel zit dus in al ons brood. Zo vormt Het Zonnelied elke dag weer dé gezonde en levenskrachtige basis voor uw broodmaaltijden.
Boerderij Zonnehoeve
Bakkerij Het Zonnelied staat niet op zichzelf. De bakkerij is het warme hart van de biologisch-dynamische boerderij Zonnehoeve in Zeewolde (Flevoland). Zonnehoeve is in 1981 gesticht door Marja Molenaar en Piet van IJzendoorn. Het is een gemengd bedrijf met akkerbouw en een melkveehouderij, een paardenfokkerij en manege, natuurbeheer, een tak voor jeugdzorg en een webwinkel.
Onze visie
Zonnehoeve heeft niet alleen een economisch doel. Wij willen als bedrijf midden in de samenleving staan. Uiteindelijk hebben we een cultureel doel: niet alleen een duurzame en rendabele landbouw, maar veel breder: een duurzame samenleving.
Lees meer over Bakkerij Het Zonnelied